måndag 14 augusti 2023

SPELNING GLUPSK Fengerfors sö 27 aug

 Hej!

Spelning i Fengerfors på matevenemanget Glupsk söndag 27 augusti!

Som betalning får vi 2 fribiljetter var till alla dagarna på glupsk samt var sin matbiljett som även kan lösas in mot 150 kr i kontanter på festivalen. Ni som inte var på rep och inte fick biljetterna får höra av er till mig i veckan om ni är intresserade av detta.

  • Inget rep lördag, låtarna satt jättebra på rep i tisdags!
  • Var på plats på scenen bruket fengerfors kl 12:00 (vid cafét ungefär)
  • (enkelt) PA finns på plats färdigt när vi kommer=inte alls mycket rådd
  • Rådd stolar, notställ, instrument och soundcheck 12:00 - 13:00
  • Spelning 13:00 - 14:00
  • Rådda ner notställ och instrument, packa bussen

Vi siktar på att köra hela programmet som sist. Samma låtordning.

Kl 11:00 söndag ses den som vill ha skjuts och/eller har stora grejer, typ gitarrstärkare, trummor, percussion, tuba osv på Karlberg. Det är smidigast att lägga stora grejer i orkesterbussen eftersom man inte kan räkna med att köra in med bil ända fram till scenen då det är väldigt många besökare och trångt, men om vi lägger allt i bussen kanske vi kan ta oss ganska nära i alla fall.

Du som tar egen bil får räkna med att du blir hänvisad till besöksparkering och beroende på hur dags du är där kan det vara uppemot en halv kilometer bort, så var ute i god tid så att du hinner till scenen till kl 12:00 då vi börjar packa upp och därefter soundchecka.

Om du kör själv och har TUNGA grejer, meddela parkeringsvakterna att du ska till 'utställarparkeringen på övre bruket'. Därifrån är det närmare till scenen.

Inget hindrar att ni åker ut tidigare om ni vill gå på festivalen och provsmaka grejer, hitta en bra parkering, kolla läget och köpa något gott! Bara att ni är vid scenen med instrumenten kl 12:00 söndag. Och fribiljetterna gäller även lördagen.

Valfri klädsel som passar bra på ett festivalgig med latinamerikansk musik!

Kom ihåg noter, klädnypor till noterna i blåsten, ditt instrument och allt annat du kan behöva ha.

Välkomna hälsar Dennis!